Over Omega Inspectie

Omega Energietechniek is al jaren de leidend in technische inspecties. Deskundig, veilig en betrouwbaar.

Omega Inspectie – deskundig, veilig en betrouwbaar

Omega Inspectie is dé partij op het gebied van technische inspecties. Onze inspecteurs voeren voor u alle noodzakelijke inspecties uit op een veilige manier, volgens uw wensen en op gepaste momenten.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan inspecties volgens onder andere NEN1010 en NEN3140. Ook voeren wij inspecties uit voor PV Installaties (Zonnepanelen) en Klimmaterieel. Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd voor SCIOS Scope 8, SCIOS Scope 10 én Scope 12 Inspecties!

Inspecties voor verzekeringen

Verzekeringsmaatschappijen stellen steeds vaker hogere eisen aan een polis voor bedrijfsverzekeringen. Om goed te kunnen bepalen of bedrijven in aanmerking komen voor een verzekering moet de staat van de verzekerde boedel met regelmaat worden geïnspecteerd.
Omega Inspectie is door verzekeraars aangesteld als organisatie om technische inspecties uit te voeren voor Elektra Tuincentra, AGRO Inspectie en Schermdoek Inspectie.

Wilt u ook de veiligheid binnen uw bedrijf voor u en uw medewerkers garanderen, laat uw inspecties dan uitvoeren door Omega Inspectie. Wij voorzien u graag van een deskundig advies.

Meer weten? Bel ons: 088 20 56 101

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

088 20 56 101