Technische inspecties

Elektrotechnisch materieel, zonnepanelen en arbeidsmiddelen

Omega Energietechniek is al jaren leidend in technische inspecties. Hieronder een compleet overzicht van al onze inspecties. Heeft u nog vragen, bel dan met onze binnendienst. Zij helpen u graag verder.

Een overzicht van onze inspecties

Technische inspecties – Deskundig, veilig en betrouwbaar

U kunt een technische inspectie uit laten voeren binnen uw bedrijfspand door een van de ervaren specialisten bij Omega Trainingen & Inspecties. Met een onderneming heeft u altijd te maken met regelgeving op het gebied van veiligheid. Een technische inspectie helpt deze veiligheid te waarborgen en zo te voldoen aan de regelgeving. Kijkt u vooral rond op onze website voor de opties waar u bij Omega Trainingen & Inspecties gebruik van kunt maken.

Door regelmatig een technische inspectie uit te laten voeren zorgt u ervoor dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden, en dat is toch het belangrijkste binnen ieder bedrijf. Heeft u vragen over de technische inspectie die u nodig heeft bij uw bedrijf? Neem dan vooral contact op door te bellen met 088-2056101.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101

Overzicht technische inspecties door Omega Trainingen & inspecties

Onderstaand vindt u een overzicht van de inspecties die wij aanbieden. Meer weten over de kosten? Vul dan het formulier aan de rechterzijde in en zet erin in welke inspectie u geïnteresseerd bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt de volgende technische inspecties laten uitvoeren:

  • NEN 3140 Inspecties (Arbeidsmiddelen en elektrische installaties);
  • Inspectie verzekeringen waaronder Elektra inspectie tuincentra, Agro elektra inspectie, VIER inspectie, schermdoek inspectie, SCIOS Scope 8 inspectie, SCIOS Scope 10 inspectie & SCIOS Scope 12 Veiligheidsinspectie Zonnepaneelinstallaties;
  • Inspectie van zonnepanelen;
  • Thermografische inspectie;
  • ATEX inspectie
  • Inspectie woningen, NTA 8025;
  • Keuringen ladders en trappen.

Informatie aanvragen over inspecties

Vul onderstaand formulier in