Cursus installeren zonnepanelen

In de media wordt er momenteel veel gesproken over de brandveiligheid van zonnepanelen. Meer en meer installaties vertonen gebreken of vliegen zelfs in de brand. Er gaan stemmen op om een APK Zonnepanelen in het leven te roepen, om de gebreken tijdig in kaart te brengen en zo de veiligheid te vergroten.

Goed nieuws, Omega Inspectie beschikt al jaren over de APK Zonnepanelen, een inspectie gericht op particulieren waarbij alle eisen van normen worden gecontroleerd!

APK Zonnepanelen – zo werkt het

De inspecteurs van Omega Inspectie controleren per jaar duizenden zonnepanelen op kwaliteit, installatiewerk en veiligheid. Deze APK Zonnepanelen omvat een visuele controle van het systeem, een aantal metingen en een rapport. Met dit rapport kan de eigenaar van de zonnepanelen naar zijn of haar installateur gaan om de geconstateerde gebreken te laten herstellen, of een erkende installateur verzoeken de gebreken te herstellen.

Onze ervaring is dat de APK Zonnepanelen helpt bij het vergroten van de veiligheid. Immers, u heeft een onafhankelijk document in handen waarmee onomstotelijk vast staat of de installatie veilig is of niet. Schrijf u daarom nu nog in voor de inspectie bij u in de buurt, de volgende data zijn vastgesteld:

Regio Utrecht – 3 0ktober 2018

Kosten APK Zonnepanelen

Helaas zijn inspecties niet goedkoop, het is immers geen broodje van de bakker. Toch is Omega Inspectie er in geslaagd om een scherp tarief neer te zetten voor particulieren. De kosten bedragen € 175,– per adres, inclusief BTW, voorrijkosten en rapportagetijd. Wel zijn wij genoodzaakt om een extra bedrag in rekening te brengen indien u meer dan 20 zonnepanelen heeft. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst, u kunt onze klantenservice bereiken via 088 – 2056 101, of stuur een e-mail naar info@omega-energietechniek.nl.

APK Zonnepanelen

APK Zonnepanelen – wie voert de keuring uit?

Iedereen mag in Nederland inspecteren, zelfs leveranciers van zonnepanelen! En daar gaat het vaak mis… er is sprake van belangenverstrengeling. Daarnaast kan je vraagtekens zetten bij het opleidingsniveau van de inspecteur.

Huur daarom een inspecteur van Omega Inspectie in voor de APK van uw zonnepanelen. Dit zijn allemaal hoog opgeleide inspecteurs, voor wie het inspecteren ook echt hun dagelijks werk is. Er is geen sprake van belangenverstrengeling, aangezien de overkoepelende organistatie (Omega Energietechniek) geen installatiebedrijf is. Wel zo fijn, een onafhankelijk oordeel toch?

Informatie aanvragen over inspecties

Vul onderstaand formulier in

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101