NEN 2484; Ladders en Trappen – Rolsteigers laten keuren

Omega Training & Inspectie is u graag van dienst om volgens de NEN 2484 norm uw ladders en trappen, en rolsteigers te keuren. Eén adres voor al uw keuringen en inspecties, als dat geen partnership is?

Onder draagbaar klimmaterieel verstaan we; fabrieksmatig gemaakte ladders en trappen uitgevoerd in metaal, hout of kunststof. Deze moeten periodiek geïnspecteerd worden volgens het Arbeidsomstandighedenbesluit en diverse NEN normen, waaronder de NEN 2484.

De norm NEN 2484, Draagbaar Klimmaterieel, Ladders en Trappen, beschrijft de eisen van de constructie van draagbaar klimmaterieel, het onderhoud, het gebruik en de beproevingen. In deze norm betreft het ladders die bestemd zijn voor een persoon. Alle tijdens het werk gebruikte ladders moeten voldoen aan deze norm.

Doel van de NEN 2484 ladders en trappen keuring

Het doel van een regelmatige inspectie is gebreken te ontdekken die zich na ingebruikneming kunnen voordoen en gevaar kunnen opleveren.

Maar wanneer dan keuren Ladders – Trappen – Rolsteigers?

De tijd tussen twee opeenvolgende keuringen van de ladders en trappen is over het algemeen een jaar. Onze keurmeester voorziet na het keuren de desbetreffende ladders of trappen van een keuringssticker. Op deze sticker is af te lezen wanneer de volgende keuring dient plaats te vinden.

Locatie

De keuringslocatie gaat te allen tijde in overleg met de klant. Gezien de mobiliteit van onze keurmeester is het altijd mogelijk om op locatie te keuren. Zeker wanneer er grote hoeveelheden gekeurd moeten worden, is het te adviseren dit op locatie door onze keurmeester te laten doen. Heeft u interesse in een partnership met Omega Training & Inspectie? Nodig ons uit voor een kop koffie! Wij vertellen u graag meer over onze passie en uw voordelen! Meer weten? Bel met 088-2056101.

Informatie aanvragen over inspecties

Vul onderstaand formulier in

Meer informatie?

Neem contact met ons op

088 20 56 101